Achterkant Mannen Kapsel Knippen

Achterkant Mannen Kapsel Knippen

829 views

Het haar van een man knippen.

Achterkant mannen kapsel knippen. Waarom zelf thuis knippen. Gebruik eerst wat hittebeschermer als je je haren gaat drogen met een haardroger dit is onze favoriet. Bekijk meer ideeën over kapsels mannen herenkapsels heren kapsel. Zelf je haar knippen. 13 mm en herhaal je het rondje maar nu ga je iets minder ver door omhoog. Hoe style je je kapsel.

Daarna heb je een beetje zoutspray nodig voor je haren en nog wat haarpommade. Dit jongenskapsel knippen vergt nét iets meer precisie knipwerk dan de buzz cut maar wij vinden het heel goed te doen. Je voelt je goed omdat je weet dat de gekozen uitstraling bij je past. En het daar niet veel meer dan 5 mm kort trimt. Weggeknipt haar op de bovenkant van je gezicht valt meer op dan weggeknipt haar aan de zijkant van je gezicht. Je kent het gevoel van bij de barbier of kapper naar buiten stappen met een fris geknipt kapsel.

Maak het haar aan de achterkant eerst korter en knip een mooie frisse lijn met een klein schaartje. Gebruik de kam of je vingers om het haar op de bovenkant van je gezicht recht te zetten en knip je haar af van 6 35 tot 12 7 mm. Begin bij de scheiding en werk vanaf daar naar de zij en achterkant. Werk langzaam en voorzichtig zoals je aan de zijkant deed. Maak je haarlok dan pas nat op het moment dat je het gaat knippen. Bovenop bijknippen met de schaar.

Haren worden vanaf daar steeds minder lang. Zo ga je steeds iets verder totdat je aan de onderkant van je haar bent gekomen. Doe dit ook rondom de oren. Vervolgens verander je de stand van de tondeuse naar een iets lagere stand bijv. Net als bij het voorgaande kapsel speelt de hardheid van de korte zij en achterkant een belangrijke rol. Herenkapsel knippen kort gedekt met lange bovenlagen.

Het accentueert of verdoezelt precies de eigenschappen die jij wilt. Vraag aan de jongen hoe kort hij het wil hebben. Herenkapsel knippen kort gedekt met lange bovenlagen in 2020 mannen kapsel knippen herenkapsel knippen mannen kapsels lang. Knip beetje bij beetje aan de bovenkant.

Gallery for Achterkant Mannen Kapsel Knippen