Herenkapsel Kort Zelf Knippen

Herenkapsel Kort Zelf Knippen

434 views

Maak je haren nat handdoekdroog stap 2.

Herenkapsel kort zelf knippen. Werk langzaam en voorzichtig zoals je aan de zijkant deed. Maak je haren nat handdoekdroog stap 2. Het voordeel daarvan is dat het haar bovenop makkelijker gelijkmatig te knippen is. Kort haar aan de zijkanten en achterkant man man. Daarna word het haar richting de. 2017 2018 bruin fade out kort najaar opgeschoren stijl vaag 2017 2018 bruin fade out kort najaar opgeschoren herenkapsel modern best kapsels 2018 herenkapsels jaren 40 herenkapsel met lijntje leuk herenkapsel herenkapsel krullen herenkapsel kort knippen herenkapsels.

Met een tondeuse scheer je m heel makkelijk zelf. Begin bij je bakkenbaarden en ga naar boven kijk in het filmpje heel goed naar de beweging die hij maakt stap 4. Kam je haren naar boven en maak 3 delen. Kort lang opgeschoren of juist gedekt en boveno. Van medium lengte naar kort. Weggeknipt haar op de bovenkant van je gezicht valt meer op dan weggeknipt haar aan de zijkant van je gezicht.

Knip beetje bij beetje aan de bovenkant. Bovenop het hoofd houd je het haar lekker lang daarna fade je het haar aan de zij en achterkant langzaam uit. Alles op 1 lengte scheren maar dan op de kappers manier. Neem je spiegel en doe de achterkant van je hoofd. Kort herenkapsel knippen zelf een kort herenkapsel knippen. Haar zelf in laagjes knippen verzameling.

Hierbij wordt alles eerst op 1 lengte gemaakt met de tondeuze. Herenkapsel knippen kort gedekt met lange bovenlagenkapsels voor mannen zijn er in vele soorten en maten. Neem je spiegel en doe de achterkant van je hoofd. Zelf hebben we het uiteindelijk op een redelijke kort kapsel toegepast wat voor en nadelen heeft. Kam je haren naar boven en maak 3 delen. Gebruik de kam of je vingers om het haar op de bovenkant van je gezicht recht te zetten en knip je haar af van 6 35 tot 12 7 mm.

Je hebt er maar twee tondeusestanden voor nodig.

Gallery for Herenkapsel Kort Zelf Knippen