Hoe Mannen Kapsel Knippen

Hoe Mannen Kapsel Knippen

307 views

Neem je spiegel en doe de achterkant van je hoofd.

Hoe mannen kapsel knippen. Knip je haar op dezelfde manier als je rond je oren deed. Herenkapsel how to uitleg knippen hier een hele goede uitleg hoe je je man een nieuw kapsel kan geven. Dit zijn mijn kapper tools. Maak het haar aan de achterkant eerst korter en knip een mooie frisse lijn met een klein schaartje. Zoals je ook je kapper wel hebt zien doen. Is het dus nog niet meteen nodig om zijn haar kort te wieken dan adviseren kappers om best af te wachten tot een professionele knipbeurt.

Knip langs de zijkant naar het einde van de sectie. Je begint links vooraan. Neem je kam om het haar van je hoofdhuid weg te trekken en knip evenwijdig met de kam. Laat de bovenkant van het hoofd nét een of twee millimeter langer dan de rest. Maak je haren nat handdoekdroog stap 2. Mannenhaar knippen met een schaar.

En handig voor jou. S avonds na het harenwassen geen natte haren op het kussen. Lekker fris en praktisch voor de zomer. Dit maakt dat je haar wat meer aan plakt en dus makkelijker te knippen valt. Met je linkerhand maak je nu met je vingers een schaarbeweging onder de kam. Hier ga je met een kam door je haar omhoog tot waar je het af wilt knippen met je rechter hand.

Kam het haar en haal alle klitten eruit om een idee te krijgen hoe en waar je moet knippen. Doe dit ook rondom de oren. Mannenhaar bijknippen is moeilijker dan het lijkt. De buzz cut is het aller makkelijkste kapsel om in model te houden. Stop na een aantal keer om je werk te controleren en mogelijke fouten te verbeteren. Zorg dat je haren na het wassen handdoek droog zijn alvorens je begint met knippen omdat drijfnatte haren langer lijken en niet werkbaar zijn.

Dit jongenskapsel knippen vergt nét iets meer precisie knipwerk dan de buzz cut maar wij vinden het heel goed te doen. Zet de tondeuse op een korte millimeterstand en het scheren kan beginnen. Maak het haar goed nat voor je gaat knippen en maak het handdoekdroog. Haren worden vanaf daar steeds minder lang.

Gallery for Hoe Mannen Kapsel Knippen