Hoe Mannen Kapsel Knippen

Hoe Mannen Kapsel Knippen

346 views

Knip langs de zijkant naar het einde van de sectie.

Hoe mannen kapsel knippen. De buzz cut is het aller makkelijkste kapsel om in model te houden. Zorg dat je haren na het wassen handdoek droog zijn alvorens je begint met knippen omdat drijfnatte haren langer lijken en niet werkbaar zijn. Met je linkerhand maak je nu met je vingers een schaarbeweging onder de kam. Je begint links vooraan. S avonds na het harenwassen geen natte haren op het kussen. Kam je haren naar boven en maak 3 delen.

Begin bij je bakkenbaarden en ga naar boven kijk in het filmpje heel goed naar de beweging die hij maakt stap 4. Dit maakt dat je haar wat meer aan plakt en dus makkelijker te knippen valt. En handig voor jou. Zoals je ook je kapper wel hebt zien doen. Neem je spiegel en doe de achterkant van je hoofd. Stop na een aantal keer om je werk te controleren en mogelijke fouten te verbeteren.

Maak het haar goed nat voor je gaat knippen en maak het handdoekdroog. Knip je haar op dezelfde manier als je rond je oren deed. Doe dit ook rondom de oren. Maak het haar aan de achterkant eerst korter en knip een mooie frisse lijn met een klein schaartje. Laat de bovenkant van het hoofd nét een of twee millimeter langer dan de rest. Mannenhaar bijknippen is moeilijker dan het lijkt.

Hier ga je met een kam door je haar omhoog tot waar je het af wilt knippen met je rechter hand. Mannenhaar knippen met een schaar. Herenkapsel how to uitleg knippen hier een hele goede uitleg hoe je je man een nieuw kapsel kan geven. Maak je haren nat handdoekdroog stap 2. Dit zijn mijn kapper tools. Haren worden vanaf daar steeds minder lang.

De lokale kapper kan jouw steun namelijk meer dan ooit gebruiken. Kam het haar en haal alle klitten eruit om een idee te krijgen hoe en waar je moet knippen. Zet de tondeuse op een korte millimeterstand en het scheren kan beginnen. Dit jongenskapsel knippen vergt nét iets meer precisie knipwerk dan de buzz cut maar wij vinden het heel goed te doen.

Gallery for Hoe Mannen Kapsel Knippen