Hoe Mannen Kapsel Knippen

Hoe Mannen Kapsel Knippen

721 views

Je begint links vooraan.

Hoe mannen kapsel knippen. Zet de tondeuse op een korte millimeterstand en het scheren kan beginnen. Kam het haar en haal alle klitten eruit om een idee te krijgen hoe en waar je moet knippen. Met je linkerhand maak je nu met je vingers een schaarbeweging onder de kam. Doe dit ook rondom de oren. Kam je haren naar boven en maak 3 delen. Stop na een aantal keer om je werk te controleren en mogelijke fouten te verbeteren.

Dit jongenskapsel knippen vergt nét iets meer precisie knipwerk dan de buzz cut maar wij vinden het heel goed te doen. De buzz cut is het aller makkelijkste kapsel om in model te houden. Lekker fris en praktisch voor de zomer. Zoals je ook je kapper wel hebt zien doen. Herenkapsel how to uitleg knippen hier een hele goede uitleg hoe je je man een nieuw kapsel kan geven. Knip langs de zijkant naar het einde van de sectie.

Mannenhaar knippen met een schaar. Dit maakt dat je haar wat meer aan plakt en dus makkelijker te knippen valt. Dit zijn mijn kapper tools. Begin bij je bakkenbaarden en ga naar boven kijk in het filmpje heel goed naar de beweging die hij maakt stap 4. Maak je haren nat handdoekdroog stap 2. Haren worden vanaf daar steeds minder lang.

Is het dus nog niet meteen nodig om zijn haar kort te wieken dan adviseren kappers om best af te wachten tot een professionele knipbeurt. Mannenhaar bijknippen is moeilijker dan het lijkt. Laat de bovenkant van het hoofd nét een of twee millimeter langer dan de rest. Zorg dat je haren na het wassen handdoek droog zijn alvorens je begint met knippen omdat drijfnatte haren langer lijken en niet werkbaar zijn. Neem je kam om het haar van je hoofdhuid weg te trekken en knip evenwijdig met de kam. Hier ga je met een kam door je haar omhoog tot waar je het af wilt knippen met je rechter hand.

S avonds na het harenwassen geen natte haren op het kussen. En handig voor jou. De lokale kapper kan jouw steun namelijk meer dan ooit gebruiken. Maak het haar goed nat voor je gaat knippen en maak het handdoekdroog.

Gallery for Hoe Mannen Kapsel Knippen