Hoe Mannen Kapsel Knippen

Hoe Mannen Kapsel Knippen

562 views

Kam het haar en haal alle klitten eruit om een idee te krijgen hoe en waar je moet knippen.

Hoe mannen kapsel knippen. Dit jongenskapsel knippen vergt nét iets meer precisie knipwerk dan de buzz cut maar wij vinden het heel goed te doen. Neem je kam om het haar van je hoofdhuid weg te trekken en knip evenwijdig met de kam. En handig voor jou. Stop na een aantal keer om je werk te controleren en mogelijke fouten te verbeteren. Haren worden vanaf daar steeds minder lang. Dit zijn mijn kapper tools.

Met je linkerhand maak je nu met je vingers een schaarbeweging onder de kam. Herenkapsel how to uitleg knippen hier een hele goede uitleg hoe je je man een nieuw kapsel kan geven. Dit maakt dat je haar wat meer aan plakt en dus makkelijker te knippen valt. Doe dit ook rondom de oren. De lokale kapper kan jouw steun namelijk meer dan ooit gebruiken. Laat de bovenkant van het hoofd nét een of twee millimeter langer dan de rest.

Knip je haar op dezelfde manier als je rond je oren deed. Mannenhaar bijknippen is moeilijker dan het lijkt. Maak het haar aan de achterkant eerst korter en knip een mooie frisse lijn met een klein schaartje. Zoals je ook je kapper wel hebt zien doen. Maak het haar goed nat voor je gaat knippen en maak het handdoekdroog. S avonds na het harenwassen geen natte haren op het kussen.

Zorg dat je haren na het wassen handdoek droog zijn alvorens je begint met knippen omdat drijfnatte haren langer lijken en niet werkbaar zijn. Hier ga je met een kam door je haar omhoog tot waar je het af wilt knippen met je rechter hand. Knip langs de zijkant naar het einde van de sectie. Je begint links vooraan. Mannenhaar knippen met een schaar. Zet de tondeuse op een korte millimeterstand en het scheren kan beginnen.

Kam je haren naar boven en maak 3 delen. De buzz cut is het aller makkelijkste kapsel om in model te houden. Neem je spiegel en doe de achterkant van je hoofd. Lekker fris en praktisch voor de zomer.

Gallery for Hoe Mannen Kapsel Knippen