Hoe Mannen Kapsel Knippen

Hoe Mannen Kapsel Knippen

979 views

Herenkapsel how to uitleg knippen hier een hele goede uitleg hoe je je man een nieuw kapsel kan geven.

Hoe mannen kapsel knippen. Zet de tondeuse op een korte millimeterstand en het scheren kan beginnen. Je begint links vooraan. Zoals je ook je kapper wel hebt zien doen. Maak het haar goed nat voor je gaat knippen en maak het handdoekdroog. Hier ga je met een kam door je haar omhoog tot waar je het af wilt knippen met je rechter hand. Maak het haar aan de achterkant eerst korter en knip een mooie frisse lijn met een klein schaartje.

Kam het haar en haal alle klitten eruit om een idee te krijgen hoe en waar je moet knippen. Is het dus nog niet meteen nodig om zijn haar kort te wieken dan adviseren kappers om best af te wachten tot een professionele knipbeurt. Laat de bovenkant van het hoofd nét een of twee millimeter langer dan de rest. Dit maakt dat je haar wat meer aan plakt en dus makkelijker te knippen valt. Begin bij je bakkenbaarden en ga naar boven kijk in het filmpje heel goed naar de beweging die hij maakt stap 4. Doe dit ook rondom de oren.

Knip langs de zijkant naar het einde van de sectie. Knip je haar op dezelfde manier als je rond je oren deed. Stop na een aantal keer om je werk te controleren en mogelijke fouten te verbeteren. Neem je kam om het haar van je hoofdhuid weg te trekken en knip evenwijdig met de kam. Lekker fris en praktisch voor de zomer. De buzz cut is het aller makkelijkste kapsel om in model te houden.

De lokale kapper kan jouw steun namelijk meer dan ooit gebruiken. Zorg dat je haren na het wassen handdoek droog zijn alvorens je begint met knippen omdat drijfnatte haren langer lijken en niet werkbaar zijn. Kam je haren naar boven en maak 3 delen. Met je linkerhand maak je nu met je vingers een schaarbeweging onder de kam. En handig voor jou. Haren worden vanaf daar steeds minder lang.

Dit zijn mijn kapper tools. Dit jongenskapsel knippen vergt nét iets meer precisie knipwerk dan de buzz cut maar wij vinden het heel goed te doen. Mannenhaar bijknippen is moeilijker dan het lijkt. Neem je spiegel en doe de achterkant van je hoofd.

Gallery for Hoe Mannen Kapsel Knippen