Mannen Kapsel Knippen Diy

Mannen Kapsel Knippen Diy

168 views

Weggeknipt haar op de bovenkant van je gezicht valt meer op dan weggeknipt haar aan de zijkant van je gezicht.

Mannen kapsel knippen diy. Omdat de kappers al een tijdje gesloten zijn omwille van het coronavirus zitten ook heel wat mannen met de handen in het veel te lange haar. Dit maakt dat je haar wat meer aan plakt en dus makkelijker te knippen valt. Wij geven je graag de allerbeste tips en enkele handige video tutorials om je kapsel zelf bij te knippen en te onderhouden. Het accentueert of verdoezelt precies de eigenschappen die jij wilt. Waarom zelf thuis knippen. Open dan je eigen tijdelijke kapsalon en pas deze tips toe.

Je voelt je goed. Knip beetje bij beetje aan de bovenkant. Het haar van een man knippen. Er zijn natuurlijk veel variaties mogelijk maar wie niet houdt van een bloempotkapsel of een kaalgeschoren hoofd is hier een goede optie. Werk langzaam en voorzichtig zoals je aan de zijkant deed. Met je linkerhand maak je nu met je vingers een schaarbeweging onder de kam.

Groeit het kapsel van je man vriend of zoon helemaal uit model. Officieel heet dit kapsel een pompadour. Gebruik de kam of je vingers om het haar op de bovenkant van je gezicht recht te zetten en knip je haar af van 6 35 tot 12 7 mm. Zonder gel staat de pompadour ook prima. Niet zo gek want hij staat heel veel mannen en jongens goed. Je scheert m door op een grote tondeusemaat te beginnen en daarna een tandje dus een millimetertje bij te zetten.

Probeer deze filmpjes dan ook stap voor stap te volgen en goed te luisteren naar alle tips die ondertussen gegeven worden. Je begint links vooraan. Je kent het gevoel van bij de barbier of kapper naar buiten stappen met een fris geknipt kapsel. Dat is moeilijk te stylen en ziet er snel slordig. Maak het haar goed nat voor je gaat knippen en maak het. Bij uitstek de expert die ons de do s and dont s van het diy knippen kan.

Je voelt je goed omdat je weet dat de gekozen uitstraling bij je past. Als man zelf je haar knippen en je kapsel bijhouden. Hier ga je met een kam door je haar omhoog tot waar je het af wilt knippen met je rechter hand.

Gallery for Mannen Kapsel Knippen Diy