Mannen Kapsel Knippen Diy

Mannen Kapsel Knippen Diy

495 views

Probeer deze filmpjes dan ook stap voor stap te volgen en goed te luisteren naar alle tips die ondertussen gegeven worden.

Mannen kapsel knippen diy. Omdat de kappers al een tijdje gesloten zijn omwille van het coronavirus zitten ook heel wat mannen met de handen in het veel te lange haar. Groeit het kapsel van je man vriend of zoon helemaal uit model. Knip beetje bij beetje aan de bovenkant. Gebruik de kam of je vingers om het haar op de bovenkant van je gezicht recht te zetten en knip je haar af van 6 35 tot 12 7 mm. Zelf je haar knippen. Officieel heet dit kapsel een pompadour.

Je kent het gevoel van bij de barbier of kapper naar buiten stappen met een fris geknipt kapsel. Niet zo gek want hij staat heel veel mannen en jongens goed. Weggeknipt haar op de bovenkant van je gezicht valt meer op dan weggeknipt haar aan de zijkant van je gezicht. Je begint links vooraan. Hier ga je met een kam door je haar omhoog tot waar je het af wilt knippen met je rechter hand. Het elvis presley kapsel is nog altijd niet weg te denken uit het straatbeeld.

Je voelt je goed. Dit maakt dat je haar wat meer aan plakt en dus makkelijker te knippen valt. Zonder gel staat de pompadour ook prima. Waarom zelf thuis knippen. Je voelt je goed omdat je weet dat de gekozen uitstraling bij je past. Open dan je eigen tijdelijke kapsalon en pas deze tips toe.

Het haar van een man knippen. Het accentueert of verdoezelt precies de eigenschappen die jij wilt. Wij geven je graag de allerbeste tips en enkele handige video tutorials om je kapsel zelf bij te knippen en te onderhouden. Er zijn natuurlijk veel variaties mogelijk maar wie niet houdt van een bloempotkapsel of een kaalgeschoren hoofd is hier een goede optie. Dat is moeilijk te stylen en ziet er snel slordig. Werk langzaam en voorzichtig zoals je aan de zijkant deed.

Met je linkerhand maak je nu met je vingers een schaarbeweging onder de kam. Bij uitstek de expert die ons de do s and dont s van het diy knippen kan. Van mannen en vrouwen met een kort kapsel begrijp ik het iets beter.

Gallery for Mannen Kapsel Knippen Diy