Mannen Kapsel Knippen Tutorial

Mannen Kapsel Knippen Tutorial

582 views

Officieel heet dit kapsel een pompadour.

Mannen kapsel knippen tutorial. Het elvis presley kapsel is nog altijd niet weg te denken uit het straatbeeld. Wij geven je graag de allerbeste tips en enkele handige video tutorials om je kapsel zelf bij te knippen en te onderhouden. Het voordeel daarvan is dat het haar bovenop makkelijker gelijkmatig te knippen is. Niet zo gek want hij staat heel veel mannen en jongens goed. Mannenhaar knippen met een schaar. Weggeknipt haar op de bovenkant van je gezicht valt meer op dan weggeknipt haar aan de zijkant van je gezicht.

Je voelt je goed omdat je weet dat de gekozen uitstraling bij je past. Je scheert m door op een grote tondeusemaat te beginnen en daarna een tandje dus een millimetertje bij te zetten. Er zijn natuurlijk veel variaties mogelijk maar wie niet houdt van een bloempotkapsel of een kaalgeschoren hoofd is hier een goede optie. Werk langzaam en voorzichtig zoals je aan de zijkant deed. Maak het haar goed nat voor je gaat knippen en maak het. Het voordeel van meerdere tutorial video s kijken is dat je een idee krijgt van hoe je de kniptechniek op verschillende mannenkapsels toe moet passen.

Je kent het gevoel van bij de barbier of kapper naar buiten stappen met een fris geknipt kapsel. Gebruik de kam of je vingers om het haar op de bovenkant van je gezicht recht te zetten en knip je haar af van 6 35 tot 12 7 mm. Je voelt je goed. Groeit het kapsel van je man vriend of zoon helemaal uit model. Zelf hebben we het uiteindelijk op een redelijke kort kapsel toegepast wat voor en nadelen heeft. Knip beetje bij beetje aan de bovenkant.

Het haar van een man knippen. Open dan je eigen tijdelijke kapsalon en pas deze tips toe. Zonder gel staat de pompadour ook prima. Omdat de kappers al een tijdje gesloten zijn omwille van het coronavirus zitten ook heel wat mannen met de handen in het veel te lange haar. Probeer deze filmpjes dan ook stap voor stap te volgen en goed te luisteren naar alle tips die ondertussen gegeven worden. Als man zelf je haar knippen en je kapsel bijhouden.

Gallery for Mannen Kapsel Knippen Tutorial