Mannen Kapsel Knippen Tutorial

Mannen Kapsel Knippen Tutorial

698 views

Probeer deze filmpjes dan ook stap voor stap te volgen en goed te luisteren naar alle tips die ondertussen gegeven worden.

Mannen kapsel knippen tutorial. Je kent het gevoel van bij de barbier of kapper naar buiten stappen met een fris geknipt kapsel. Mannenhaar bijknippen is moeilijker dan. Als man zelf je haar knippen en je kapsel bijhouden. Je voelt je goed omdat je weet dat de gekozen uitstraling bij je past. Open dan je eigen tijdelijke kapsalon en pas deze tips toe. Je scheert m door op een grote tondeusemaat te beginnen en daarna een tandje dus een millimetertje bij te zetten.

Gebruik de kam of je vingers om het haar op de bovenkant van je gezicht recht te zetten en knip je haar af van 6 35 tot 12 7 mm. Knip beetje bij beetje aan de bovenkant. Het voordeel daarvan is dat het haar bovenop makkelijker gelijkmatig te knippen is. Niet zo gek want hij staat heel veel mannen en jongens goed. Het voordeel van meerdere tutorial video s kijken is dat je een idee krijgt van hoe je de kniptechniek op verschillende mannenkapsels toe moet passen. Je voelt je goed.

Werk langzaam en voorzichtig zoals je aan de zijkant deed. Zelf je haar knippen. Weggeknipt haar op de bovenkant van je gezicht valt meer op dan weggeknipt haar aan de zijkant van je gezicht. Officieel heet dit kapsel een pompadour. Het haar van een man knippen. Groeit het kapsel van je man vriend of zoon helemaal uit model.

Er zijn natuurlijk veel variaties mogelijk maar wie niet houdt van een bloempotkapsel of een kaalgeschoren hoofd is hier een goede optie. Omdat de kappers al een tijdje gesloten zijn omwille van het coronavirus zitten ook heel wat mannen met de handen in het veel te lange haar. Het elvis presley kapsel is nog altijd niet weg te denken uit het straatbeeld. Maak het haar goed nat voor je gaat knippen en maak het. Zonder gel staat de pompadour ook prima. Mannenhaar knippen met een schaar.

Gallery for Mannen Kapsel Knippen Tutorial